Політика конфіденційності

Політика конфіденційності

Ви завітали до інтернет-магазину shop.skrypin.ua (далі іменується «МАГАЗИН»), який є власністю ФОП Скрипін Р.А.

Ця Політика конфіденційності роз'яснює наші правила збору, використання і поширення інформації, яку ви можете передати на наш сайт і діє для всього Магазину. Користувач має всі права щодо захисту його персональних даних, які передбачені чинним законодавством України, зокрема, Законом України «Про захист персональних даних».

Збір та використання даних
Ми збираємо та зберігаємо виключно ті персональні дані, які необхідні для виконання своїх зобов'язань перед Користувачем. Персональні дані можуть бути використані в наступних цілях:
- надання Послуг Користувачеві;
- ідентифікація Користувача;
- взаємодія з Користувачем;
- надіслання Користувачеві рекламних матеріалів, інформації та запитів;
- проведення статистичних та інших досліджень;
- обробка платежів Користувача;
- моніторинг операцій Користувача з метою запобігання шахрайства, протиправних дій.

Магазин може збирати особисту інформацію, яка добровільно надається вами при:
- замовленні товарів;
- участі в лотереї або конкурсі;
- заповненні наших анкет і опитувальників;
- реєстрації абонента на нашому сайті;
- спілкуванні з нами за допомогою звичайної або електронної пошти або по телефону.

Магазин у тому числі збирає, обробляє і зберігає такі дані:
- ваше прізвище, ім'я, по батькові;
- поштову та електронну адресу;
- номер телефону;
- хронологію покупок;
- розмови в чаті, ваші скарги відносно наших товарів або обслуговування;
- ваші звернення будь-яким іншим способом до нас;
- запис розмов;
- список товарів, які були запропоновані нами вам під час рекламних кампаній;

Подібна інформація збирається і використовується за вашою згодою, відповідно до чинного законодавства України лише ФОП Скрипін Р.А. Інформація не передається і не розголошується третім особам і її використання обмежується цілями, заради яких інформація була зібрана згідно з положеннями цієї Політики конфіденційності. Не вважається порушенням зобов'язань розголошення інформації відповідно до обґрунтованих і застосовними вимогами закону. Користувач погоджується на передачу Сайту своїх даних з метою виконання укладених договорів та прийнятих Магазином відповідно до них зобов'язань з продажу і доставки Користувачеві товару, а також в рекламних цілях.

Згода Користувача виражається в зазначенні ним інформації у відповідних графах при оформленні замовлення. Сайт не несе відповідальності за відомості, які були надані Користувачем на Сайті в загальнодоступній формі. Файли cookie, інформація про відвідування Коли ви заходите на наш сайт, ми відправляємо один або декілька файлів cookie на ваш комп'ютер або інший пристрій. Файли cookie використовуються для того, щоб підвищувати якість надаваних послуг: зберігати налаштування користувача, відстежувати характерні для користувачів тенденції, наприклад, найпопулярніші сторінки. Магазин може також використовувати файли cookie в рекламних службах, а також здійснює їх передачу, в тому числі транскордонну, щоб керувати оголошеннями на сайтах по всьому Інтернету. При доступі до нашого Сайту через браузер, додаток або інший клієнт наші сервери автоматично записують і передають з метою виконання укладених договорів певну інформацію. Ці журнали серверу можуть містити таку інформацію, як IP-адресу, тип і мова браузера, дата і час запиту, а також один або декілька файлів cookie, за якими можна визначити ваш браузер або аккаунт.

Інші сайти
Дана політика конфіденційності стосується тільки Магазину. Ми не контролюємо сайти, які використовують інформацію з нашого сайту або на які ведуть посилання з нашого сайту. Ці сайти можуть розміщувати на Ваш комп'ютер власні файли cookie, збирати дані або запитувати у вас особисту інформацію.

Магазин обробляє особисту інформацію на своїх серверах в різних країнах. У деяких випадках особиста інформація користувачів обробляється за межами країни користувача.

Надання доступу до інформації
Ми не розкриваємо особисту інформацію користувачів компаніям, організаціям і приватним особам, які не пов'язані з Магазином, крім таких випадків:
- Користувач дав на це свою згоду. Ми можемо надати відомості про вас компаніям, організаціям або приватним особам, які не пов'язані з Магазином, якщо ви надали на це згоду. - Для обробки третіми сторонами. Ми можемо надати персональні дані на обробку нашим дочірнім і афільованим компаніям, а також іншим довіреним організаціям та особам, у відповідності з нашими інструкціями, політикою конфіденційності та іншими вимогами безпеки.
- На вимогу законодавства. У нас є достатні підстави вважати, що доступ, використання, збереження або розкриття такої інформації розумним чином необхідні з метою:
- Дотримання будь-яких чинних законів, постанов, вимог юридичного процесу або дійсного запиту з державних органів
- Дотримання чинних Умов продажу товарів та надання послуг, включаючи розслідування потенційних порушень
- Виявлення і запобігання шахрайських дій, а також вирішення проблем безпеки та усунення технічних неполадок
- Захисту від безпосередньої загрози заподіяння шкоди правам, власності або безпеки Магазину, його користувачам або громадськості, як це вимагається або дозволяється законом.

Якщо Магазин візьме участь у злитті, придбанні або будь-якій іншій формі продажу частини або всіх своїх активів, ми гарантуємо збереження конфіденційності будь-якої особистої інформації, яка може бути залучена в цю угоду.

Захист інформації
Магазин здійснює належний захист Персональних і інших даних відповідно до Законодавства і приймає необхідні і достатні організаційні та технічні заходи щодо захисту Персональних даних від неправомірного або випадкового доступу, знищення, зміни, блокування, копіювання, розповсюдження, а також від інших неправомірних дій третіх осіб. Зміна персональних даних Користувач може в будь-який момент змінити (оновити, доповнити) Персональні дані в Особистому кабінеті або шляхом направлення письмової заяви на адресу shop@skrypin.ua

Користувач в будь-який момент має право видалити Персональні дані шляхом направлення письмової заяви на адресу shop@skrypin.ua

Користувач гарантує, що всі Персональні дані є актуальними і не відносяться до третіх осіб.

Дотримання вимог
Здійснюючи доступ до Магазину, переглядаючи і використовуючи його, або надаючи ФОП Скрипін Р.А. свою особисту інформацію, ви висловлюєте свою згоду з умовами цієї Політики конфіденційності. Якщо ви не згодні з цими умовами, просимо не надавати нам свою особисту інформацію. Ми регулярно перевіряємо дотримання даної Політики конфіденційності. Отримавши офіційну скаргу в письмовій формі, ми вважаємо своїм обов'язком звернутися до користувача, що відправив скаргу з приводу його претензій або побоювань. Ми будемо співпрацювати з відповідними регулюючими органами, включаючи місцевих представників влади, що відповідають за захист даних, для вирішення питань передачі особистих даних, які неможливо вирішити між Магазином і приватною особою.

Зміна політики конфіденційності
Магазин вправі вносити зміни і доповнення до даної політики конфіденційності. Всі оновлення і доповнення політики конфіденційності публікуються на цій сторінці.

Товар доданий в кошик

Продовжити покупки Перейти у кошик

Товар доданий в обране

Перейти до списку вибраного